Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekupázs textilre képes leírás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu
részletek »

Dekupázs textilre - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Dekupázs textilre
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dekupázs vászon szatyorra

Dekupázs vászon szatyorra

A technika hasonlít a hagyományos szalvétatechnikához, annyi különbséggel, hogy egy speciális, kimondottan textilre gyártott ragasztólakkot használunk. Fontos, hogy ehhez az eljáráshoz beavatott, természetes alapanyagú (lenvászon, pamut) textileket használjunk. Az oldalon vászonszatyorra történő dekupálást lehet megtekinteni.

Facsiga-Kreatív hobbi

Facsiga-Kreatív hobbi

Ezt a honlapot azért hoztam létre mert untam h a kedvenc technikáimért kismillió más oldalt kell bebarangolnom, mert nincsenek egy helyen, na majd most... remélem nektek is tetszeni fog, kellemes szórakozást. Technika: Fontos, hogy a textil decoupage-hoz mindig természetes alapú anyagot használjunk pl: vászon Vágjuk ki a mintát a szalvétából, 1-2mm-es ráhagyással a minta körül. hallottam olyat hogy felragasztáskor össze ráncosodott a szalvéta ezt könnyen meg akadályozhatjuk... Egy műanyag irattartó fóliát néhányszor húzzunk át valamilyen műszálas anyag felületén, amitől elektrosztatikusan feltöltődik. Mágnesként fogjuk használni.

Szavétatechnika lenvászonra

Szavétatechnika lenvászonra

A minap az IKEÁ-ban nézelődtem. Érdekes fehér lenvászon tányéralátétet találtam. Megvettem, mert az anyaga vonzott. Végre nem műanyag! Otthon nézegetve rájöttem, kicsit túl egyszerű, fel kéne dobni valamivel. A decoupage-ra szánt szalvétáim között találtam egy narancsos mintázatút. Ezt vittem fel a felületre. Igazán kellemes látvány lett a végeredmény.

Textil dekupázs - videóval

Textil dekupázs - videóval

A textilre való dekupázsolás lényegében nem különbözik az alap technikától, csak a felhasznált ragasztó, mert az egy speciális, erre a célra alkalmas ragasztó. Webáruházunkban nem csak vásárolni tudsz, de a különböző technikákhoz leírásokat, videós segítséget is találsz. Saját alkotásodról pedig minden hónapban küldhetsz egy képet, amivel értékes ajándékokat nyerhetsz.

Textil dekupázs alapjai

Textil dekupázs alapjai

A decoupage-technika természetesen textilre is alkalmazható. A deco-tex segítségével egyedi terítőket, textil szalvétákat, kötényeket vagy akár saját tervezésű pólókat is készíthetünk. Amit tennünk kell: Készítsük elő a szükséges alapanyagokat, kellékeket! Fontos, hogy a technikához csak természetes alapú anyagot használjunk, melyet első lépésben ki kell mosnunk és meg kell szárítanunk!

Tuti menü