Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekupázsolt dísztárgyak-vásárlás képes leírás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu
részletek »

Dekupázsolt dísztárgyak-vásárlás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Dekupázsolt dísztárgyak-vásárlás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Antikolt táblaképek

Antikolt táblaképek

Egyedi hűtőmágneseket és antikolt táblaképeket készítünk, amiket többnyire kézműves vásárokban árusítunk. Kínálatunkban szerepelnek magyarországi városok (Budapest, Szeged, Nagykanizsa, Győr, Debrecen stb) feldolgozása régi, századfordulós képeslapokon; mediterrán és provance-i hangulatú konyhai és virág jelenetek, rusztikus ajtófeliratok. Üzleteknek ajánljuk kötelező feliratainkat, nyitva-zárva tábláinkat, nyitva tartásainkat választható dekorral. Hasonló stílusú hűtőmágneseket és poháralátéteket is készítünk, akár küldött minta alapján is. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Gyere böngészni az oldalunkon és ha érdekel, az Ahol találkozhatunk menüben keress egy fesztivált és talál kozzunk élőben is :-))

Hobbysokkk-bolt

Hobbysokkk-bolt

Ezt a shopot öten alapítottuk, olyan emberek vagyunk, akik örömüket lelik egyedi ajándéktárgyak készítésében. Ez a hobbink kovácsolta a barátságunkat is, mely már sok próbát kiállt. Mivel nem vagyunk egyformák, a tárgyaink sem azok. Reméljük Mindenki talál számára megfelelőt, olyat amelyet szívesen látna szerettei, barátai otthonában vagy saját lakásában.

Kincsesműhely

Kincsesműhely

Ha mégis inkább a vásárlás mellett döntesz, de nem a plázák tucat termékeiből akarsz választani, szintén érdemes ellátogatni a Kincsesműhelybe, ahol többnyire általunk készített festmények és egyéb iparművészeti - kézműves tárgyak, kézműves alapanyagok közül válogathatsz.

Zsibvásár

Zsibvásár

Az oldalon a dekupázshoz használt rizspapírok, lakkok, repesztőlakkok, szalvéták, ecseteket találunk, de megtalálhatók kész, kézműves termékek is. Érdemes szétnézni, licit, aukció és cserebere lehetőségek.

Tuti menü