Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A decoupage technika ismertetése linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dekupázs - Hobbysokkk [2. oldal]
részletek »

A decoupage technika ismertetése képes leírás: Dekupázs - Hobbysokkk [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Dekupázs mintaív Praktika

Dekupázs mintaív Praktika

A 2007 októberi Praktikában közölt egyedi, művészek által tervezett mintákat tartalmazó dekupázs papír önállóan is megvásárolható. A csomag három ívet tartalmaz. Katicabogarak, lovak, gyerekek, virágok. Könnyen kezelhető papírból.

Dekupázs oldal

Dekupázs oldal

Sarah Collina könyve alapján a dekupázs technikát bemutató oldal, az elkészíthető tárgyakat bemutató galériával. Tippeket és ötleteket adnak az oldal szerkesztői a technika magasfokú elsajátításához. Az oldalon a dekupázsoláshoz szükséges alapanyagok webáruháza is megtalálható.

Dekupázs porcelánra

Dekupázs porcelánra

Szintén ugyanaz az eljárás, mint a hagyományos szalvétatechnikánál, de ebben az esetben egy speciális, ezekhez a felületekhez gyártott ragasztólakkot használunk. A porcelánra, üvegre készült mintákat tartósabbá tehetjük, ha sütőben 130 ̊C-on, 15-20 percig kiégetjük. A szalvétatechnikával készült tárgyak mosogatógépben nem moshatóak!

Dekupázs újság

Dekupázs újság

Ez az újság a lehető legjobbkor érkezett! Szerepe szerint hiánypótló is lehet, hiszen eddig nem ismertem olyan kiadványt, ami csak és kizárólag a dekupázzsal foglalkozik. Inkább azt tapasztaltam, ezt csak mellékesen említik meg a díszítő technikák között, mondanom sem kell, méltánytalanul. Sokat tanultam az újságból, hiszen olyan részletességgel vannak leírva egyes technikák és alapanyagok, amit bizony egyetlen használati utasítás sem adhat. Sőt! Már nem az anyagokkal történő kísérletezésről, hanem valódi tapasztalat megosztásáról van szó!

Dekupázs vászon szatyorra

Dekupázs vászon szatyorra

A technika hasonlít a hagyományos szalvétatechnikához, annyi különbséggel, hogy egy speciális, kimondottan textilre gyártott ragasztólakkot használunk. Fontos, hogy ehhez az eljáráshoz beavatott, természetes alapanyagú (lenvászon, pamut) textileket használjunk. Az oldalon vászonszatyorra történő dekupálást lehet megtekinteni.

Dekupázsolt fadoboz

Dekupázsolt fadoboz

A szalvétából vágjuk ki egyenként a motívumokat, majd válasszuk le a legfelső, mintás papírréteget. Kenjük be a doboz tetejét dekupázsragasztóval, majd óvatosan simítsuk rá a motívumokat. Ecsettel kenjük át a mintákat még egyszer dekupázsragasztóval, majd az ujjunkkal finoman - hogy szét ne szakítsuk a még nedves szalvétaréteget - simítsuk el a gyűrődéseket, egyenletlenségeket. Hagyjuk megszáradni a felületet, majd a doboz oldalán is végezzük el a fenti műveleteket. Az egyes felületeket száradás után még egyszer kenjük át dekupázsragasztóval, esetleg színtelen lakkal.

Dekupázsolt teafilter-tartó

Dekupázsolt teafilter-tartó

Mivel mostanában rákaptam a teázásra és vettem jópár filterrel, ezért gy gondoltam valami tárolóra is szükségem lenne hozzájuk, ezért készítettem egy teafilteres dobozt. a belsejét lefestettem és a doboz külső oldalát decoupage-oltam.

Dekupázsolt tojás

Dekupázsolt tojás

hungarocell tojások / kifújt tojások apró mintás húsvéti szalvéta tempera vagy akrilfesték Szükséges eszközök: olló ecset dekupázs ragasztó Vágjuk ki a szalvétából a felragasztani kívánt mintát. Húzzuk le a szalvéta legfelső rétegét, csak ezt fogjuk használni. A dekupázsragasztóval kenjük le a hungarocellt / tojást akkora területen, mint a minta, majd simítsuk rá. A végén lakkozzuk le.

Disney tündéres füzet

Disney tündéres füzet

Varázsold egyénivé füzeteidet ezekkel az elképesztő tündéres képekkel! Tündérivé teheted csecsebecsés dobozkáidat is! Tündérzugról Tündérzug egy titkos világ, ahol a tündérek élnek, és azon dolgoznak, hogy a négy évszakot Emberföldre varázsolják. Négy része Tavaszvölgy, Nyártisztás, Őszi rengeteg és a Jegeserdő. Tavaszvölgy Tavaszvölgy a megújulás évszakának otthona. Csupa szín és élet, melynek központja a Kikelet Tavasz-tér. Telis-tele van olyan növényekkel, melyeket olyan figyelmes szemű kerti tündérek nevelnek, mint például Rosetta.

Hirdetés
Fa tálca

Fa tálca

A tálca külső és belső oldalát fessük le a fehér és a világos sárga festék keverékével. ( A tálca alját, a szalvéta alatt, csak akkor kell megfesteni, ha a szalvéta mintája ezt igényli, általában elég a natúr fa alap.) A tálca éleit a sötétzöld festékkel hangsúlyozzuk. Hagyjuk megszáradni.

Facsiga-Kreatív hobbi

Facsiga-Kreatív hobbi

Ezt a honlapot azért hoztam létre mert untam h a kedvenc technikáimért kismillió más oldalt kell bebarangolnom, mert nincsenek egy helyen, na majd most... remélem nektek is tetszeni fog, kellemes szórakozást. Technika: Fontos, hogy a textil decoupage-hoz mindig természetes alapú anyagot használjunk pl: vászon Vágjuk ki a mintát a szalvétából, 1-2mm-es ráhagyással a minta körül. hallottam olyat hogy felragasztáskor össze ráncosodott a szalvéta ezt könnyen meg akadályozhatjuk... Egy műanyag irattartó fóliát néhányszor húzzunk át valamilyen műszálas anyag felületén, amitől elektrosztatikusan feltöltődik. Mágnesként fogjuk használni.

Fedezd fel a dekupázs technikát!

Fedezd fel a dekupázs technikát!

Az oldal a technikát írja le, továbbá ötleteket ad, galériát is találunk a szebbnél szebb tárgyakkal. Decoupage, derived from the French word decouper, meaning to cut out, is the creative art of assembling, pasting and varnishing paper cutouts for decorating objects. The decoupage artist is limited only by his or her imagination. Anyone who can use scissors and glue can do decoupage! With time, education and experience the decoupeur will progress from simple designs to complex works of art.

Foglalkozások a Cifra-Palotában

Foglalkozások a Cifra-Palotában

Már a XII-XIII. században ismerték, de virágzását a XVII. században Olaszországban figyelték meg. Innen terjedt el Franciaországban, majd Angliában is. Hazájában, Olaszországban külön művészeti ágként tartják számon. Korunkban újra hódít a dekupázs, hiszen a díszítés által harmóniát, szépséget, élet érzést közvetíthetünk egy-egy alkotásban.

Francia dekupázs oldal

Francia dekupázs oldal

A dekupázs az egész család számára szórakoztató elfoglaltság! Az egyes tippek, ötletek részletesen le vannak írva. Faire du découpage, c'est bon pour toute la famille ! Dès qu'il ne fait pas beau, tout le monde peut s'y mettre, Papa s'occupe du Château à découper, Maman prend en charge les costumes de petites filles, et les enfants découpent des animaux mignons à assembler. Trop Top les découpages sur Hugo !

Hobbymania.hu

Hobbymania.hu

Kreatív hobby, játék, ajándék webáruház. Teafiltertartó dobozok, decoupage szalvéták, natúr fa alapok, dobozok, ragasztók, festékek, lakkok nagy választékban kaphatók. Itt található az ország egyik legnagyobb decoupage szalvéta választéka, közel 400 féle mintával. Hungarocell idomok, termések, gyöngyök, ékszeralkatrészek, valamint a legnépszerűbb hobbitechnikák alapanyagai. 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az egész országban. Óvodák, iskolák, kézműves foglalkozások részére 10% kedvezmény.

Hobbyművész

Hobbyművész

A Hobbyművész bolthálózat 1999-ben indult a Nagymező utca 45. alatt található Művészellátó Szakáruház beszállítóira alapozva. A művészellátóra jellemző első osztályú minőséget tartjuk a legfontosabbnak a hobbifelhasználók részére kialakított kínálatunknál is.

Hobbysokkk-bolt

Hobbysokkk-bolt

Ezt a shopot öten alapítottuk, olyan emberek vagyunk, akik örömüket lelik egyedi ajándéktárgyak készítésében. Ez a hobbink kovácsolta a barátságunkat is, mely már sok próbát kiállt. Mivel nem vagyunk egyformák, a tárgyaink sem azok. Reméljük Mindenki talál számára megfelelőt, olyat amelyet szívesen látna szerettei, barátai otthonában vagy saját lakásában.

Tuti menü