Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A decoupage technika ismertetése linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hogyan - Kreatív [3. oldal]
részletek »

A decoupage technika ismertetése képes leírás: Hogyan - Kreatív [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Hogyan kell?

Hogyan kell?

Dekupázs (decoupage) vagy szalvétatechnikával könnyen készíthetünk érdekes kiegészítőket a lakásunkba akár a legegyszerűbb tárgyakból, de díszíthetjük vele a virágládáinkat vagy akár a kötényünket is. Szerezzük be a szükséges kellékeket: dekupázs ragasztó, lakk, akrillfestékek, töredező festékek, ecsetek, szivacsok, szalvéták, olló és a díszíteni kívánt dolgok. Tisztítsuk meg a használni kívánt tárgyat, és várjuk meg, míg teljesen megszárad. Alapozzuk le a tárgyat alapozó vagy akrillfestékkel. Vágjuk ki a használni kívánt mintákat a szalvétából, majd válasszuk le a legfelső (színes) réteget, a későbbiekben ugyanis már csak ezzel dolgozunk.

Húsvéti dekupázs

Húsvéti dekupázs

Dekupázs-technikával díszíthetünk Húsvétkor igazi tojást is, de jóval egyszerűbb fára, dekorgumira vagy hungarocellre ragasztani. A képen látható tojásdíszek hungarocellre készültek.Vágjuk ki a szalvétából a felragasztani kívánt mintát. Húzzuk le a szalvéta legfelső rétegét, csak ezt fogjuk használni.A dekupázsragasztóval kenjük le a hungarocellt akkora területen, mint a minta, majd simítsuk rá.

Húsvéti dekupázs tanfolyam

Húsvéti dekupázs tanfolyam

Kézműves foglalkozás Kezdet: 2010. március 2., kedd 15:30 Befejezés: 2010. március 2., kedd Helyszín: 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17. 15.30-17 óráig Dekupázs és húsvéti díszek készítése Belépő: 500.-Ft

Húsvéti tojás 3.

Húsvéti tojás 3.

Pár éve, mióta kipróbáltam a dekupázst, mint tojásdíszítési technikát, ki szoktam fújni: a belsejét megesszük, a héját pedig feldíszítjük. - üvegmatrica festékkel (ebből rengeteg van, mert Timi nagyon sokszor kapott ajándékba) hurkapálcára felhúzom, a festékcsíkokat rányomom a tubusból. - szalvétával - kivágom a kis mintákat (virágokat pld) és dekupázs ragasztóval felragasztom a tojás egyik felére. Ha kész, megvárom hogy teljesen megszáradjon, majd a másik felére is felragasztom. Ez legjobban fehér tojáson mutat.

Húsvéti tojások dekupázzsal

Húsvéti tojások dekupázzsal

A harmadik mód dekupázsolás kifújt tojásra, de mivel gyönyörű, ezért itt a helye. Ehhez dekupázs-ragasztó és szivacs, vagy csak simán ecset kell csupán, meg némi gyönyörűséges szalvéta, és máris különleges tojásokat ajándékozhatunk a locsolóknak. Mondjuk, én biztos nem, mert nem tudok tojást kifújni, de majd - mint mindig -, húsvét vasárnapján kifújatom a sógornőmmel, és jót dekupázsolunk együtt.

Induljon a dekupázs!

Induljon a dekupázs!

Egyedi dísztárgyakat készíthettek lakásotokba a dekupázs technika alkalmazásával, de nagyszerű ajándékot is kreálhattok így az ünnepek előtt szeretteiteknek. Bemutatom egy-két dekupázs technikával díszített tárgy elkészítését, tartsatok velem! Eltekintek attól, hogy részletesen kitérjek a decoupage szó jelentésére és arra az elméleti részre, ami magát az alkotási folyamat kialakulását taglalja... Röviden: a dekupázs egy olyan technika, amelynél nem számít az, hogy milyen jó/rossz kézügyességgel rendelkezel, illetve nem muszáj festőművésznek vagy grafikusnak lenned ahhoz, hogy csodálni valóan szépet alkoss!

Judit Kreatív Decoupage

Judit Kreatív Decoupage

Minden, ami kreatív hobbi és kézműves alkotás Azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy alkotásaimat ezentúl ne csak szűk családi és baráti körömmel, valamint Facebook oldalamon lévő ismerőseimmel, hanem tágabb körben oszthassam meg. Ki-ki ötleteket meríthet alkotásaimból ajándékozáshoz, lakásdíszítéshez és saját maga is készíthet hasonló tárgyakat vagy akár tőlem is megrendelheti azokat. Judit Kreatív: decoupage | textil | szalvéta technika | repesztés | festés | textil keményítés | textil szobrászat | gobelin

Kathy Art

Kathy Art

Sajnos én az eléggé bénán rajzolók, festők társaságát gyarapítom, rajztechnikám megragadt valahol 4.-5. osztály környékén... És mindig is irigykedve csodáltam azokat, akik szabadkézzel is csodálatos motívumokat, képeket voltak képesek falra, valamilyen tárgyra, vászonra, stb. rajzolni, festeni. Ezért is csillant fel a szemem, amikor megismerkedtem a dekupázzsal, azaz a szalvétatechnikával. Megláttam benne a lehetőséget, hogy most már én is olyan csodálatos dolgokat festhetek, amilyeneket csak akarok

Kertportál

Kertportál

Díszes kaspók házilag A kert és a lakás ékessége lehet egyaránt. Egy kis kreativitás és máris készen van a házilag díszített kaspó, váza vagy tál. Pár ötletet adunk indulásképpen dekupázzsal, üvegfestéssel, ragasztással kapcsolatban! Az unalmas és egyforma kaspókat házilag is fel tudjuk dobni, bármilyen mintával, vagy gyöngyökkel, amihez éppen kedvünk van. Ha szeretjük a szalvétaragazstás művészetét, akkor itt itt is alkalmazhatjuk, kitűnő megoldás főleg a fából, agyagból készült kaspókhoz.

Hirdetés
Kincsesműhely

Kincsesműhely

Ha mégis inkább a vásárlás mellett döntesz, de nem a plázák tucat termékeiből akarsz választani, szintén érdemes ellátogatni a Kincsesműhelybe, ahol többnyire általunk készített festmények és egyéb iparművészeti - kézműves tárgyak, kézműves alapanyagok közül válogathatsz.

Kincsestár

Kincsestár

"Kincsestáramat" 2002-ben nyitottam meg Dunaharaszti központjában a Dózsa György út 1. szám alatt. Az üzletben először hobby, dekorációs kellékeket és ajándéktárgyakat árusítottam, majd később bővítettem a kínálatot müvészkellékekkel. Mivel magam is a foglalkozom csipkeveréssel és Magyarországon eddig ehhez eszközöket, szakirodalmat nagyon nehéz volt beszerezni az interneten nyitottam egy Csipkés Webboltot (webbolt.kincsestar.hu), ahol a különböző csipkekészítési technikákhoz eszközöket, kellékeket, könyveket árusítok.

Kisművész üzlet

Kisművész üzlet

Kapható művészeti cikkek: - Marabu üveg, textil, kerámia, selyem, dekor festékek és hozzávaló kontúrfestékek - selyemfestéshez selymek (nyakkendő, sál, párnahuzat, kendő) - Üveggyöngyök - hozzávaló összekötő kapcsok, damil, drót, gyöngyfűző könyvek. - Hőre keményedő gyurmák - hozzávaló kitűző, hajcsat, fülbevaló alapok - Temperák 22 ml tubusban 34 féle színben, 220 ml tubusban - Olajfestékek 48 színben, festőkések, terpentin, művészolaj. - Akril festékek 29 színben - Festővásznak, alapozott farostok, Akvarell papírok, pittura kartonok, tömbök - Festőállványok kezdőtől a profiig

Kreatív Hobby-áruház is...

Kreatív Hobby-áruház is...

Alig várom már a napot, hogy újra tavaszi kabátban lehessen utcára lépni. Ezt minden bizonnyal más nőnemű társam is így érzi, mert az utóbbi pár napban látványosan megnőtt a népsűrűség az aerobic teremben... Ráadásul tegnap már a napsugarak is benéztek a szoba ablakán, úgyhogy úgy döntöttem, hadat üzenek a télnek: két pár csizmát a szekrény aljára küldtem, egyet meg a kukába...szegény, nem bírta tovább a zord hideget. Mindenesetre, amíg nem olvad el a hó, addig nosztalgiázom egy régi tavaszi munkám felett.

Kreatív hobby-csereszalvéták

Kreatív hobby-csereszalvéták

Ezen az oldalon gyűjtöttem össze a kreatív hobbyjaimat: decoupage-al (ejtsd: dekopázs), és gyöngyfűzéssel készített tárgyak képeit, illetve itt találod a csereszalvétáim gyűjteményét is. A "decoupage" egy olyan dekorációs eljárást, papírdekorációt jelent, amikor leggyakrabban szalvéta legfelső rétegét ragasztjuk fel egy megfelelően előkészített, mindenképpen zsír- és pormentes alapra, oly módon, hogy a felületet bekenjük /hobbiboltokban kapható/ decoupage ragasztólakkal, óvatosan rárakjuk a szalvéta felső rétegét, majd nagyon óvatosan középről kifelé lesimítjuk azt, majd újra bekenjük ragasztólakkal, végül ujjunkkal középről kifelé sugárirányban elsimogatjuk a ráncokat.

Kreatív Katica oldala

Kreatív Katica oldala

Szakmám szerint bőrdíszműves vagyok. A gyerekek vállalása mellett elvégeztem a KVA-t, ahol marketing szakirányú közgazdász diplomát szereztem. Mivel mindig is szerettem alkotni, létrehoztam egy kis kreatív boltot Dunakeszin, ahol élek. Már a nyitás előtt megismertem a dekupázs fogalmát, - Sarah Collina, egy a témában könyvet kiadó hölgy jóvoltából - de nem tudtam, mit takar igazán. A bolt vezetése mellett lassan, de biztosan szereztem be az információkat, évről évre többet.

Kreatív Kelléktár

Kreatív Kelléktár

Nagy örömünkre szolgál, hogy megtekinti áruházunkat. Elsősorban decoupage kellékeket talál nálunk, főleg szalvétából van választékunk, amelyeket darabonként árusítunk. Reméljük meg lesz velünk elégedve és máskor is itt üdvözölhetjük. Ha meg szeretné nézni a kínálatot, kattintson bal oldalt fönt a "Termékek" menüpontra.

Kreatív Központ

Kreatív Központ

Szeretnél valami személyes, kreatív ajándékot adni szeretteidnek, de nincs ötleted? Esetleg kacérkodsz a gondolattal, hogy legfeljebb veszel majd egy nyakkendőt vagy egy bonbont? Ez a Te helyed! A Kreatív Központ cikkei között olyan ötletekre lelhetsz, amiket saját kezűleg el tudsz készíteni. Ajándékaid garantáltan egyediek lesznek, és egy olyan ajándék, amiben a kezed munkája is benne van, sokkal többet ér, mintha azt készen megvennéd.

Tuti menü