Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A decoupage technika ismertetése linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szalvéta - Zsibvásár [5. oldal]
részletek »

A decoupage technika ismertetése képes leírás: Szalvéta - Zsibvásár [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Szalvéta a körmöm

Szalvéta a körmöm

Gondolom, gyerekkorában velem együtt még sok mindenki gyűjtött szalvétát. De valószínű az is, hogy felnőtt korában ugyanilyen kevés embernek jutott eszébe, hogy miniatűr szalvéta-mintákkal körmöket díszítsen. Nem így Fábiánné Gyimesi Dórának, aki ennek a technikának, és szakmájának egyaránt szerelmese. Természetesen nem szalvétagyáros, annál inkább műkörmös.

Szalvéta nagyker

Szalvéta nagyker

Papir szalvétával nemcsak teríthetünk, de ajándékozhatunk a legújabb dekorokból, sohasem lesz unalmas. És nem kell tul sokat gondolkodni, mit vegyünk, ami amellett, hogy szép és változatos, hasznos is egyúttal, és főleg elfogy. Vehetünk legközelebb is másik mintával újra ajándékba.

Szalvétatechnika a gyerekszobában

Szalvétatechnika a gyerekszobában

Szalvétatechnikával egyszerűen, gyorsan és csodálatosan átváltoztathatjuk a gyerekszobát. Mindegy, hogy vidám jegesmedvékkel, huncut tehenekkel, vad kalózokkal vagy tigriskölykökkel díszítjük, mindegyik szakboltban beszerezhetők az izgalmasabbnál izgalmasabb mintájú szalvéták. Egészen biztos, hogy minden gyerek talál kedvére való motívumot. A sportruházattól a fürdőszobai kellékekig, a gyermekzsúrok ünnepi asztalaitól a kemping sátorig sokféle tárgy kínálja magát, hogy díszítsük fel vidám szalvétamintával.

Szalvétatechnika művészképekkel

Szalvétatechnika művészképekkel

Színes ötletek - Fortélyok sorozat 11. kötete - A művészi tapétákkal öröm dolgozni. A technika egyszerű, az eredmény pedig csodálatos. Dolgozhatunk híres festők (Claude Monet, Gustav Klimt, Vincent van Gogh stb.) reprodukciós műveivel, vagy egyéb különleges mintájú tapétákkal. Igazán szép hatást akkor érünk el, ha csak kis változásokat hozunk létre, épp csak finoman tesszük személyessé.

Szavétatechnika lenvászonra

Szavétatechnika lenvászonra

A minap az IKEÁ-ban nézelődtem. Érdekes fehér lenvászon tányéralátétet találtam. Megvettem, mert az anyaga vonzott. Végre nem műanyag! Otthon nézegetve rájöttem, kicsit túl egyszerű, fel kéne dobni valamivel. A decoupage-ra szánt szalvétáim között találtam egy narancsos mintázatút. Ezt vittem fel a felületre. Igazán kellemes látvány lett a végeredmény.

Színes ötletek webáruház

Színes ötletek webáruház

A szinesotletek.hu webáruház üzemeltetője a Cser Kft., a rendelések lebonyolítását a Rayher Hobby Magyarország Kft. végzi. Kérjük,megrendeléssel, szállítással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken keressen minket: Rayher Hobby Magyarország Kft. 1093 Budapest, Boráros tér 7. Email: info@szinesotletek.hu Telefonszám: (+36) 219-0348 Nyitva tartás: H-P: 10-18h; SZ: 10-15h

SztiMűhely

SztiMűhely

Rajzoltam egy nem szimmetrikus szívet, aminek a közepébe is rajzoltam egyet, amit majd kivágunk. Fogtam a kartont és kétszer felrajzoltam rá a szívet. Kivágtam, és az egyikből kivágtam a belső szívet is, itt látszik majd a kép. Arra a szívre, ami nem lyukas, ráragasztottam a képet, szimpla ragasztóval. Majd a lyukas szívet lekentem a rag.lakkal. Amíg érintés szárazzá vált, addig a kiválasztott szalvétából kivágtam ugyanazt a szívet, mint a kartonból, de a külső és belső szélénél is ráhagytam egy pár mm-t, hogy eltudjam majd dolgozni a széleken.

Tavaszi cserépdísz

Tavaszi cserépdísz

A cserepet tisztítsuk meg a portól,ha kiálló kis agyagdarabkák vannak rajta akkor finom csiszolópapírral csiszoljuk le róla. Válogassunk többféle apró mintás szalvétát, amit használni szeretnénk A szalvétán lévő kis mintákat óvatosan a körmünkkel tépkedjük körül. Persze ollóval is körbevághatjuk, de ha tépkedjük sokkal szebben bele fog majd simulni a háttérbe. A szalvéta felső rétegét vegyük le, ezt fogjuk használni. Tegyük félre a szalvétadarabokat. Vegyük elő a cserepet. Mivel a cserép sötétebb színű, így ha ráragasztanánk a világos szalvétát, akkor az is sötét színű lenne, nem érvényesülne. Ezért a cserepet a pereme aljáig alapozzuk le halványsárga színűre. Tegyük félre száradni.

Textil dekupázs - videóval

Textil dekupázs - videóval

A textilre való dekupázsolás lényegében nem különbözik az alap technikától, csak a felhasznált ragasztó, mert az egy speciális, erre a célra alkalmas ragasztó. Webáruházunkban nem csak vásárolni tudsz, de a különböző technikákhoz leírásokat, videós segítséget is találsz. Saját alkotásodról pedig minden hónapban küldhetsz egy képet, amivel értékes ajándékokat nyerhetsz.

Hirdetés
Textil dekupázs alapjai

Textil dekupázs alapjai

A decoupage-technika természetesen textilre is alkalmazható. A deco-tex segítségével egyedi terítőket, textil szalvétákat, kötényeket vagy akár saját tervezésű pólókat is készíthetünk. Amit tennünk kell: Készítsük elő a szükséges alapanyagokat, kellékeket! Fontos, hogy a technikához csak természetes alapú anyagot használjunk, melyet első lépésben ki kell mosnunk és meg kell szárítanunk!

Tyúkanyó és a tojások

Tyúkanyó és a tojások

Dekupázs-technikával díszíthetünk Húsvétkor igazi tojást is, de jóval egyszerűbb fára, dekorgumira vagy hungarocellre ragasztani. A képen látható tojásdíszek hungarocellre készültek. Vágjuk ki a szalvétából a felragasztani kívánt mintát. Húzzuk le a szalvéta legfelső rétegét, csak ezt fogjuk használni. A dekupázsragasztóval kenjük le a hungarocellt akkora területen, mint a minta, majd simítsuk rá.

Üvegtál dekupázs és repesztéses technikával

Üvegtál dekupázs és repesztéses technikával

Nagyon szeretek gyöngyöt fűzni meg apró csecsebecséket készíteni különböző technikákkal. Ha kérésed vagy kérdésed van írj. Kellemes nézelődést! Teljes profil megtekintés Romantikus stílusú lakások csodás kiegészítője lesz ez a csatosüveg. A natur zsinór díszítésen romantikus rózsák vannak dekupázs technikával. Használhatod olajos, vagy ecetes üvegnek, esetleg likőrösnek is. Ha kiürül, nagyon handulatos gyertya tartót csinálhatsz belőle. Kimoshatod, de ne áztasd!

Vegyél meg- hobbiáruház

Vegyél meg- hobbiáruház

A szalvéta technika elengedhetetlen kelléke a decoupage ragasztó és természetesen a tengernyi vendégeskedés során összegyűjtött szalvéta készlet. A szalvéta technika segítségével lényegében bármilyen tárgyat díszíthetünk, használható gipszre, fára, textilre, és hungarocellre is.

Zsibvásár

Zsibvásár

Az oldalon a dekupázshoz használt rizspapírok, lakkok, repesztőlakkok, szalvéták, ecseteket találunk, de megtalálhatók kész, kézműves termékek is. Érdemes szétnézni, licit, aukció és cserebere lehetőségek.

Tuti menü