Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek a témában képes leírás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu
részletek »

Könyvek a témában - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Könyvek a témában
Keresés
Találatok száma - 6 db
A papírdíszítés technikái

A papírdíszítés technikái

A könyv tárgyakon mutatja be a dekupázs-technika lépéseit. Megismerhetjük belőle azokat az eszközöket és trükköket, amelyek megkönnyítik a munkát. A kivágott papírdíszek felragasztását kiegészíthetjük egyéb technikákkal (aranyozás, 'szemfényvesztés' ragasztás) is.

Dekupázs újság

Dekupázs újság

Ez az újság a lehető legjobbkor érkezett! Szerepe szerint hiánypótló is lehet, hiszen eddig nem ismertem olyan kiadványt, ami csak és kizárólag a dekupázzsal foglalkozik. Inkább azt tapasztaltam, ezt csak mellékesen említik meg a díszítő technikák között, mondanom sem kell, méltánytalanul. Sokat tanultam az újságból, hiszen olyan részletességgel vannak leírva egyes technikák és alapanyagok, amit bizony egyetlen használati utasítás sem adhat. Sőt! Már nem az anyagokkal történő kísérletezésről, hanem valódi tapasztalat megosztásáról van szó!

Praktika köny

Praktika köny

A Praktika könyvek sorozatban megjelent Decoupage könyv 25 eredeti ötlet leírását nyújtja át, melyből lépésről lépesre követhetjük a varázslatosan szép tárgyak elkészítését az egyszerű fotóalbumtól egészen a színes, vidám konyhaasztalig, természetesen mindezt gazdag fotóanyaggal illusztrálva. Közérthető útmutatót kaphat bárki a decoupage mesterségéhez: a csipkézett papírmotívumok kivágásától egészen a repesztőlakk használatáig és a kész mű lelakkozásáig. Sok sikert az alkotó kezeknek a lakásdíszítéshez!

Sarah Collina: Dekupázs

Sarah Collina: Dekupázs

Hiánypótló művet foghatnak kezükbe az otthoni kézműves munkák szerelmesei: Sarah Collina könyve mind formai, mind tartalmi szempontból rendkívül igényes munkának nevezhető. A gyönyörűen, lépésről lépésre illusztrált kiadványból teljes mértékig elsajátítható a dekoratív szalvétákat, papírzsebkendőket, selyempapírokat, művészi nyomatokat alkalmazó díszítő ragasztás, az úgynevezett dekupázs technikája.

Szalvétatechnika a gyerekszobában

Szalvétatechnika a gyerekszobában

Szalvétatechnikával egyszerűen, gyorsan és csodálatosan átváltoztathatjuk a gyerekszobát. Mindegy, hogy vidám jegesmedvékkel, huncut tehenekkel, vad kalózokkal vagy tigriskölykökkel díszítjük, mindegyik szakboltban beszerezhetők az izgalmasabbnál izgalmasabb mintájú szalvéták. Egészen biztos, hogy minden gyerek talál kedvére való motívumot. A sportruházattól a fürdőszobai kellékekig, a gyermekzsúrok ünnepi asztalaitól a kemping sátorig sokféle tárgy kínálja magát, hogy díszítsük fel vidám szalvétamintával.

Szalvétatechnika művészképekkel

Szalvétatechnika művészképekkel

Színes ötletek - Fortélyok sorozat 11. kötete - A művészi tapétákkal öröm dolgozni. A technika egyszerű, az eredmény pedig csodálatos. Dolgozhatunk híres festők (Claude Monet, Gustav Klimt, Vincent van Gogh stb.) reprodukciós műveivel, vagy egyéb különleges mintájú tapétákkal. Igazán szép hatást akkor érünk el, ha csak kis változásokat hozunk létre, épp csak finoman tesszük személyessé.

Tuti menü