Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lelőhelyek képes leírás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu
részletek »

Lelőhelyek - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Lelőhelyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dekupázs mintaív Praktika

Dekupázs mintaív Praktika

A 2007 októberi Praktikában közölt egyedi, művészek által tervezett mintákat tartalmazó dekupázs papír önállóan is megvásárolható. A csomag három ívet tartalmaz. Katicabogarak, lovak, gyerekek, virágok. Könnyen kezelhető papírból.

Kisművész üzlet

Kisművész üzlet

Kapható művészeti cikkek: - Marabu üveg, textil, kerámia, selyem, dekor festékek és hozzávaló kontúrfestékek - selyemfestéshez selymek (nyakkendő, sál, párnahuzat, kendő) - Üveggyöngyök - hozzávaló összekötő kapcsok, damil, drót, gyöngyfűző könyvek. - Hőre keményedő gyurmák - hozzávaló kitűző, hajcsat, fülbevaló alapok - Temperák 22 ml tubusban 34 féle színben, 220 ml tubusban - Olajfestékek 48 színben, festőkések, terpentin, művészolaj. - Akril festékek 29 színben - Festővásznak, alapozott farostok, Akvarell papírok, pittura kartonok, tömbök - Festőállványok kezdőtől a profiig

Kreatív hobby-csereszalvéták

Kreatív hobby-csereszalvéták

Ezen az oldalon gyűjtöttem össze a kreatív hobbyjaimat: decoupage-al (ejtsd: dekopázs), és gyöngyfűzéssel készített tárgyak képeit, illetve itt találod a csereszalvétáim gyűjteményét is. A "decoupage" egy olyan dekorációs eljárást, papírdekorációt jelent, amikor leggyakrabban szalvéta legfelső rétegét ragasztjuk fel egy megfelelően előkészített, mindenképpen zsír- és pormentes alapra, oly módon, hogy a felületet bekenjük /hobbiboltokban kapható/ decoupage ragasztólakkal, óvatosan rárakjuk a szalvéta felső rétegét, majd nagyon óvatosan középről kifelé lesimítjuk azt, majd újra bekenjük ragasztólakkal, végül ujjunkkal középről kifelé sugárirányban elsimogatjuk a ráncokat.

Kreatív Szalon

Kreatív Szalon

A Kreatív Szalon egy régi álom megvalósulása, egy olyan kézművesbolt kialakítása, ahova, mint a nyugalom és feltöltődés szigetére jönnek vissza a kedves alkotni vágyók. Üzletünkben törekszünk a kézműves technikák széles skálájához minőségi alapanyagokat, kellékeket biztosítani és, nem utolsó sorban, ötletet és gyakorlati segítséget adni. Tanfolyamainkon igyekszünk a fortélyok iránt még csak érdeklődőknek egyszerű és könnyen elsajátítható módon átadni tudásunkat, hogy ők is felfedezhessék lehetőségeik végtelen sorát. Várunk szeretettel minden alkotni vágyó korosztályt!

Ötletkuckó

Ötletkuckó

Kreatív üzlet és webáruház: minden alapanyagot és kapcsolódó terméket megtalálhatunk a kreatív üzletben a festéshez, matricázáshoz, gyertyaöntéshez, gipszöntéshez, stb. Továbbá faáruk, hungarocell, gyertyák, üvegtermékek, stb. Sok kézműves könyv. Több száz termék a kreatív munkához és az alkotáshoz.

Tuti menü