Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanfolyamok, oktatás képes leírás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu
részletek »

Tanfolyamok, oktatás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Tanfolyamok, oktatás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Decoupage-oldal

Decoupage-oldal

Itáliai életünk első évének elején, egy álmos esős délutánon, idegileg némileg ziláltan a többedszeri bérelhető lakások váltogatása után, barkácsboltokban bolyongtam, szükséges lakberendezési tárgyak után kutatva. Az egyik üzletben a Paradicsomot idéző hobbysarokra bukkantam, szebbnél szebb papírokkal, alkotó-eszközökkel, nyersanyagokkal és kimeríthetetlen ötletarzenállal. Döbbenet, szerelem volt első látásra.

Foglalkozások a Cifra-Palotában

Foglalkozások a Cifra-Palotában

Már a XII-XIII. században ismerték, de virágzását a XVII. században Olaszországban figyelték meg. Innen terjedt el Franciaországban, majd Angliában is. Hazájában, Olaszországban külön művészeti ágként tartják számon. Korunkban újra hódít a dekupázs, hiszen a díszítés által harmóniát, szépséget, élet érzést közvetíthetünk egy-egy alkotásban.

Húsvéti dekupázs tanfolyam

Húsvéti dekupázs tanfolyam

Kézműves foglalkozás Kezdet: 2010. március 2., kedd 15:30 Befejezés: 2010. március 2., kedd Helyszín: 2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17. 15.30-17 óráig Dekupázs és húsvéti díszek készítése Belépő: 500.-Ft

Kreatív Katica oldala

Kreatív Katica oldala

Szakmám szerint bőrdíszműves vagyok. A gyerekek vállalása mellett elvégeztem a KVA-t, ahol marketing szakirányú közgazdász diplomát szereztem. Mivel mindig is szerettem alkotni, létrehoztam egy kis kreatív boltot Dunakeszin, ahol élek. Már a nyitás előtt megismertem a dekupázs fogalmát, - Sarah Collina, egy a témában könyvet kiadó hölgy jóvoltából - de nem tudtam, mit takar igazán. A bolt vezetése mellett lassan, de biztosan szereztem be az információkat, évről évre többet.

Tuti menü