Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webáruházak képes leírás - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu
részletek »

Webáruházak - A decoupage technika ismertetése .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: decoupage.tlap.hu » Webáruházak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Apró ötletek kreatív hobby webáruház

Apró ötletek kreatív hobby webáruház

Webáruházunkban nem csak vásárolni lehet, hanem videós segítséget is nyújtunk a szalvétatechnika alapjainak elsajátításához. Ezenkívül előre összeállított kezdőcsomagokat is találsz, melyekben minden szükséges kellék benne van, hogy elkészíthesd első alkotásodat a szalvétatechnika segítségével. Ha már belejöttél, rengeteg szalvétából válogathatsz a további alkotások megvalósításához. És persze minden szükséges hozzávalót is megtalálsz nálunk.

Hobbymania.hu

Hobbymania.hu

Kreatív hobby, játék, ajándék webáruház. Teafiltertartó dobozok, decoupage szalvéták, natúr fa alapok, dobozok, ragasztók, festékek, lakkok nagy választékban kaphatók. Itt található az ország egyik legnagyobb decoupage szalvéta választéka, közel 400 féle mintával. Hungarocell idomok, termések, gyöngyök, ékszeralkatrészek, valamint a legnépszerűbb hobbitechnikák alapanyagai. 10.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás az egész országban. Óvodák, iskolák, kézműves foglalkozások részére 10% kedvezmény.

Hobbyművész

Hobbyművész

A Hobbyművész bolthálózat 1999-ben indult a Nagymező utca 45. alatt található Művészellátó Szakáruház beszállítóira alapozva. A művészellátóra jellemző első osztályú minőséget tartjuk a legfontosabbnak a hobbifelhasználók részére kialakított kínálatunknál is.

Kincsestár

Kincsestár

"Kincsestáramat" 2002-ben nyitottam meg Dunaharaszti központjában a Dózsa György út 1. szám alatt. Az üzletben először hobby, dekorációs kellékeket és ajándéktárgyakat árusítottam, majd később bővítettem a kínálatot müvészkellékekkel. Mivel magam is a foglalkozom csipkeveréssel és Magyarországon eddig ehhez eszközöket, szakirodalmat nagyon nehéz volt beszerezni az interneten nyitottam egy Csipkés Webboltot (webbolt.kincsestar.hu), ahol a különböző csipkekészítési technikákhoz eszközöket, kellékeket, könyveket árusítok.

Kreatív Hobby-áruház is...

Kreatív Hobby-áruház is...

Alig várom már a napot, hogy újra tavaszi kabátban lehessen utcára lépni. Ezt minden bizonnyal más nőnemű társam is így érzi, mert az utóbbi pár napban látványosan megnőtt a népsűrűség az aerobic teremben... Ráadásul tegnap már a napsugarak is benéztek a szoba ablakán, úgyhogy úgy döntöttem, hadat üzenek a télnek: két pár csizmát a szekrény aljára küldtem, egyet meg a kukába...szegény, nem bírta tovább a zord hideget. Mindenesetre, amíg nem olvad el a hó, addig nosztalgiázom egy régi tavaszi munkám felett.

Kreatív Kelléktár

Kreatív Kelléktár

Nagy örömünkre szolgál, hogy megtekinti áruházunkat. Elsősorban decoupage kellékeket talál nálunk, főleg szalvétából van választékunk, amelyeket darabonként árusítunk. Reméljük meg lesz velünk elégedve és máskor is itt üdvözölhetjük. Ha meg szeretné nézni a kínálatot, kattintson bal oldalt fönt a "Termékek" menüpontra.

Opitec webáruház

Opitec webáruház

Az OPITEC-Hobbyfix Europa legnagyobb kreatív hobby és művészellátó cége! 25 éves tapasztalattal, óriási áruválasztékkal, kitünő minőséggel, közvetlen 15 országot szolgálunk ki, a Németországi központi raktárunkból! Az év minden napján, mindig más 5 terméket 10-25 %-kal még kedvezményessebb áron ajánljuk fel a vásárlásra. Ez mindig csak azon a napon és csak a kosárba rakás által érvényesíthető! Mivel a kosár tartalmát 7 napig automatikusan megjegyezzük, így akár 35 különbözö terméket is meg lehet egyszerre kedvezményesebb áron vásárolni.

Szalvéta nagyker

Szalvéta nagyker

Papir szalvétával nemcsak teríthetünk, de ajándékozhatunk a legújabb dekorokból, sohasem lesz unalmas. És nem kell tul sokat gondolkodni, mit vegyünk, ami amellett, hogy szép és változatos, hasznos is egyúttal, és főleg elfogy. Vehetünk legközelebb is másik mintával újra ajándékba.

Színes ötletek webáruház

Színes ötletek webáruház

A szinesotletek.hu webáruház üzemeltetője a Cser Kft., a rendelések lebonyolítását a Rayher Hobby Magyarország Kft. végzi. Kérjük,megrendeléssel, szállítással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken keressen minket: Rayher Hobby Magyarország Kft. 1093 Budapest, Boráros tér 7. Email: info@szinesotletek.hu Telefonszám: (+36) 219-0348 Nyitva tartás: H-P: 10-18h; SZ: 10-15h

Hirdetés
Vegyél meg- hobbiáruház

Vegyél meg- hobbiáruház

A szalvéta technika elengedhetetlen kelléke a decoupage ragasztó és természetesen a tengernyi vendégeskedés során összegyűjtött szalvéta készlet. A szalvéta technika segítségével lényegében bármilyen tárgyat díszíthetünk, használható gipszre, fára, textilre, és hungarocellre is.

Tuti menü